Caută
Toate Categoriile
  Menu Close

  ZAREA DIAMOND COLLECTION VIN SPUMANT ROSE SEC 750 ML

  Zarea Diamond Collection Vin Spumant Rose Sec 750 Ml
  SKU: 5942017001753
  45,80 RON
  i h

  Informatii produs
  ZAREA Diamond Collection este experienta premium oferita consumatorilor rafinati care apreciaza gustul sofisticat al unui spumant obtinut prin Metoda Traditionala de Fermentare in Sticla perfectionata de la 1912. Validarea calitatii este data de ultimele medalii castigate la competitii interFaptul ca in prezent numai 20% din productia mondiala de spumante este obtinuta prin procedeul fermentarii in sticla iar in Romania acest procent este semnificativ redus (6%) , sporeste valoarea spumantului Z area Diamond Collection.
  CARACTERISTICI GENERALE

  Ingrediente Vin Spumant Demisec Alb obtinut prin metoda traditionala de fermentare in Sticla.
  Cantitate neta (kg/buc/l) 0.75
  Alcool % 11.5
  Tara origine Romania
  Subcategoria Vin spumant si spumos
  Alergeni Contine sulfiti.
  Conditii pastrare si/sau preparare Atentie: continutul este sub presiune! Nu pastrati sticlele in plan inclinat. Nu se recomanda invechirea. A se pastra in locuri ferite de inghet si razele directe ale soarelui.
  Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale) Este potrivit pentru a fi servit atat la ocazii speciale precum petrecerile de anul nou sau nunti, insa poate fi asociat oricarei experiente culinare. Este extrem de versatil, putand fi asociat unei varietati de aperitive: de la branzeturi invechite, somon, prosciutto, pana la pachetele de primavara si bruschette cu rosii. Temperatura optima de servire 60-80 grade C. Alcoolul dauneaza grav sanatatii. A se consuma cu moderatie. A nu se comercializa catre minori.
  Brand: Zarea

  *
  *
  *