Caută
Toate Categoriile
  Menu Close

  PAMPERS PANTS BABY NR 5 15BUC

  Pampers Pants Baby Nr 5 15Buc
  SKU: 4015400672685
  40,40 RON
  i h

  Descriere

  Cand bebelusul tau devine mai activ si incepe sa nu mai stea la schimbat, scutecele devin greu de pus. Atunci stii ca este timpul pentru Pampers Pants. Scutecele-chilotel sunt usor de pus (doar se trag in sus) si de scos (rupi lateralele si gata!) si ii ofera micutului tau pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii. Datorita fixarii de jur imprejur se adapteaza miscarilor bebelusului tau, pentru o ajustare perfecta si confort. Cele 3 canale absorbante ajuta la distribuirea uniforma a umezelii, pentru un scutec mai putin voluminos* si o tine departe de piela bebelusului tau. Schimba un bebe 1-2-3 cu scutecele-chilotel, recomandate pentru micii exploratori!

  *comparativ cu varianta anterioara de Pampers Pants

  Schimba un bebe 1-2-3 cu scutecele-chilotel:

  1. Usor de pus
  2. Usor de schimbat
  3. Banda pentru arucarea scutecului/Banda pentru impachetarea scutecului murdar.

  Protectie de pana la 12 ore impotriva umezelii

  Scutecele-chilotel Pampers Premium Care Pants sunt prevazute cu 3 canale absorbante, care ajuta la distribuirea uniforma a umezelii pentru o protectie de pana la 12 ore si un scutec mai putin voluminos.

  Retine umezeala departe de pielea copilului tau

  Stratul interior cu Micro-perle absoarbe si retine umezeala in interior, departe de pielea delicata a copilului tau.

  Moale ca de bumbac*

  Scutecele-chilotel Pampers Pants sunt realizate din materiale moi ca de bumbac, pentru ca bebelusul tau sa se simta confortabil toata ziua.

  *nu contine bumbac

  Lasa pielea sa respire

  Materialele speciale cu micro-permit o circulatie optima a aerului in interiorul scutecului, pentru ca pielea bebelusului tau sa ramana mereu uscata.

  Confortabil in orice pozitie

  Fixarea elastica de jur imprejurul taliei si picioruselor ofera o ajustare perfecta pentru confortul copilul tau. Umezeala ramane in scutec, iar joaca poate continua!

  Nici urma de frecare

  Designul special al lateralelor scutecului-chilotel, in forma de S, se adapteaza miscarilor celui mic, protejandu-i pielea delicat impotriva frecarii. Astfel, el se poate juca dupa pofta inimii.

  Usor de pus si de schimbat

  Usor de pus si de scos datorita benzii elastice din jurul taliei scutecele-chilotel sunt usor de pus (doar se trag in sus) si de scos (rupi lateralele si gata!).

  Pampers Pants va invita sa va miscati si sa cantati, impreuna cu bebeii, pe care de acum ii schimbati mult mai usor si fara sa le intrerupeti joaca. Sunteti gata? 1,2, 3...si!

  *
  *
  *